Fiat Linea Genel Bilgi



Yeni 1.6 16V Multijet Dizel Motor Linea:

Sınıfının lideri 290 Nm tork değeri. Bu seviyeye sadece 1500 devir/dakikada ulaşıyor. 0-100 km/s hızlanmasını 11 saniyede gerçekleştiriyor. Tüm bu performansın yanında 100 km’de 5 lt’lik yakıt tüketimiyle bilinen Multijet ekonomisi sunuyor. Yüksek motor performansı sayesinde esnek ve akıcı bir sürüş keyfi sağlıyor.

Ailen İçin Performans

Fiat Linea’nin yüksek teknoloji ürünü motor ailesi, ailenizle yapacağınız keyifli yolculuklar sunuyor. Yüksek performansla birlikte yakıt tasarrufu da sağlayan motorlar, sürücüsünün isteklerine mükemmel uyum sağlıyor.
Fiat Linea’nın 1.4 Fire benzinli, 1.4 16V T-jet turbo benzinli, 1.3 Multijet ve yeni 1.6 Multijet Dizel Motor seçenekleri Fiat teknolojisinin en son ürünleri... Fiat Linea, “Yılın Motoru” ödüllü Multijet dizel motorunu, düz ya da otomatik Dualogic vites seçenekleriyle sunuyor.
Yüksek performansı ekonomiyle birleştiren yeni 1.6 16V Multijet Dizel Motor, 105 hp güç ile 290 Nm tork üreten ilk ve tek motor! Üstelik bu seviyeye sadece 1500 devir/dakikada ulaşıyor. Böylece 0-100 km/s hızlanmasını, sadece 11 saniyede gerçekleştiriyor.
Tüm bu performansın yanında 100 km’de 5 litrelik* yakıt tüketimiyle ailelere bilinen Multijet ekonomisinin tüm avantajlarını yaşatıyor.
Yakıt tüketimini artırmadan daha güçlü bir performans sunan yeni 1.6 16V Multijet Dizel Motorlu Linea, yüksek motor performansı sayesinde sürücüsüne esnek ve akıcı bir sürüş keyfi sağlıyor.

Ailen İçin Güvenlik

Aktif güvenlik standartlarına göre üretilen Fiat Linea, size ve ailenize güvenli sürüş keyfi sunuyor. ABS, EBD, ASR, MSR, ESP, Hillholder, HBA ve 6 hava yastığı (sürücü, yolcu, yan ve tavan), ön gergili emniyet kemeri ve bebek koltuğu Isofix bağlantıları gibi birçok aktif ve pasif güvenlik unsurunu bir arada sunan Fiat Linea’da güven duygusunu hep hissedeceksiniz.

Etiketler: ,



Bu Konu Hakkında Yorumunuz

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Araba Resimleri Design by RizeBilisim.CoM