Rizede Satilik Ford Transit 1999 Model

Rizede Satılık Ford Transit 1999












Faruk KÖSE
0 535 230 22 61

Dogan Sözleri Video

El Yapımıi Lamborghini

Şıkır Şıkır

Doğan Sahin Egsoz Sesleri

Ferrari İle Doğan Slx Kapışma Anı


Bu terslikte cidden bir işlik var... Ferrari ve Doğan SLX kapışmaya başlar. Makyaj ve ciğerine güvenen Doğan SLX Ferrari karşısında ne yapar buyrun izleyelim.

2012 Ford Mustang Video302


Bir efsane, ® 302 döner yalın ve ortalama Mustang Boss hayat yaşayan 40 yıl sonra.
2012 Mustang Boss ® 302 döner ve her zamankinden daha fazla kuyruk tekme güç sağlayan yalın ve kötüdür.Kaputunun altında 440 beygir canavar tüm iş. Ve direksiyonuna olsun, anında fren ve süspansiyon, taşıma, güç arasındaki etkileşim hissediyorum. Onun yarış soyağacı her yerde bulunan ve her otomotiv adrenalin bağımlısı bilgisayarlarından-olmalıdır listesinde yüksek kayıt edilebilir.

tuning video

Özel Araba Modifiye Video


Şarkı moby tarafından Çiçek ise
Şimdi soruyorum durdurmak
Bu fotoğrafta video o benim yeni vids yall bazı kontrol gibi olacak benim ilk oldu berbat biliyorum

Mercedes Benz Maket Araba



MERCEDES BENZ 3240 AXOR MAKET BÖYLE YAPILIR.

Harika Muthiş Modifiyeli Araba Resimleri


modifiyeli arabalar araçlar taksiler modifiyeciler modifiye arabaları komik arabalar modifiyeli komikler 124 anadol jip jeep lange rover land rover modifiliyeli mustang subaru impreza modifiyeli arabalar araçlar modifiye bulunan arabalar modifiyeli arabalar modifiyeli taksi kamyonet baslı araba modifiyeli ses sistemli araba kaza araba foto video modifiye yaptığım diğer vidyolar:videolar fotovidyolar ,çeşitli kaza vidyoları fotoğrafları .106 peugeot 106 video

Kırmızı Honda Accord

izmir de lamborghini ve ferrari yakalandı

lamborghini türkiye

Dünyanın En Hızlı ve Pahalı Otomobilleri

Araba Nasıl Kullanılır Video

Süper Modifiyeli Arabalar

Mustafa Sandan Arabası Var

Nissan Primera Klasik


Nissan X-Trail Jeep


Nissan Primera

Gri Nissan Micra

Siyah Spor Bmw Resmi

Bmw M6 Spor Araba

Bmw M6 Metalik Kırmızı

Bmw X5 Jeep Metalik

Bmw X6 Jeep

Bmw X6 Jeep dediğin böyle olmalı

BMW Z4 Coupe Moda Araba

Bmw Spor Otomobil

Bmw Spor Otomobil

Üstü Açık BMW Z4

Üstü Açık bmw Z4 spor otomobil

Spor Peugeot 207 RCup

spor peugeot resmi peugeot 207 özel resim

Peugeot 207 SW Araba

Peugeot 207 SW Araba
süper peugeot resmi orjinal parça

Peugeot 207 Spider Men

Peugeot 207

Peugeot 207

Peugeot 20Cup

Peugeot 307 CC HybrideHDi

Peugeot Resimleri

Karışık Peugeot resimleri 







2012 Carlsson Mercedes-Benz SLK

 2012 Carlsson Mercedes-Benz SLK
Üstü Açık Mercedes otomobil resmi

2012 Volkswagen T 500

2012 Volkswagen T 500 Resmi
Galatasaray taraftarı için özel bir otomobil volkswagen t 500 2012 model...

2005 kia jeep

2005 kia jeep ama 2012 modellere taş çıkartır
Irvine, California, 5 Şubat 2004 - Kia Motors Corporation (KMC) hızla Chicago Uluslararası Otomobil Fuarı'nda ürün orta boy SUV, büyük sedan ve minivan kategoriler dahil olmak üzere birçok yeni bölümler halinde Kuzey Amerika'da line-up, ama bugün genişledi Show, en hızlı büyüyen Koreli otomobil şirketi tamamen farklı bir şey için dünya prömiyeri yapılan - ". Mojave" bir kavram orta boy KCV4 lakaplı pikap kamyon
Ilk pick-up kamyon - kavramı ya da üretim - Kia bugüne kadar ABD'de göstermiştir, Mojave özellikle Kuzey Amerikalı tüketicilerin ihtiyaç ve zevklere karşılamak için tasarlanmıştır. Ancak, KMC Kuzey Amerika için bir kamyon inşa etmek için uygun bir üretim yerinde bulunmamış olması nedeniyle, bu dönemde hiçbir üretim planları vardır.
"Mojave projenin arkasındaki fikir Kia araştırma ve geliştirme kaynaklarını yararlanmak ve yakından Kuzey Amerika'da Kia konumlandırma ile uyumlu bir konsept araç yaratmaktı," Peter M. Butterfield, Kia Motors Amerika başkanı ve CEO'su. "Şu anda kapasiteli bir fabrika, ya da bu kamyon üretimi için yer, yok olmasına rağmen, Mojave Kia sunma yeteneğine ne seçkin bir örnektir ve bize Chicago tüketici araştırması yapıyoruz sağlayacak Uluslararası Otomobil tüketicilerin tepkileri ölçmek için göster. "
Mojave Lee Jae-Rim, Nam Yang az Gelişmiş Tasarım Ekibi'nin Designer ve Kıdemli Araştırma Mühendisi yönetiminde, NamYang, Güney Kore Kia / Hyundai Araştırma ve Tasarım Merkezi'nde tasarlandı.
"Mojave Bizim için tasarım hedefleri biz Y Kuşağı tüketicilere hitap edecek bir, gelişmiş açık ve modern bir duyguyla bir ileri görüşlü kabin birleştirmek için girişimde bulunduğunu benzersiz olduğunu," Bay Lee dedi. "Alternatif olarak, dış tasarımı açıkça aracın engebeli yeteneği iletişim basit, temel formları oluşan bir daha geleneksel dış kamyon profili birleştiriyor."
İÇ alanı yaratırAmerikan kompakt ve dolu oylum kamyonları arasında Büyüklükte, Mojave arka koltuklar öne bakan ile sportif bir iki artı iki kabin sunuyor. Tüm oturma pozisyonlarında dört merkezi açılan kapılar aracılığı ile kolayca ulaşılabilir. B-sütununun olmaması araca büyük bir Entryway oluşturarak, giriş ve çıkış geliştirir.
Esin kaynağı olarak uçak tasarımı kullanarak, Mojave tasarım ekibi gibi onboard navigasyon gibi eğlence özellikleri için araçlar hızlı görsel referans için büyük boyutlu grafik ve çalışma koşulları gibi denetimleri ile bir merkez yığını dahil kamyonun enstrümantasyon, etrafında odaklanmış bir iç mekan oluşturulmuş ve bir add-on DVD video sistemi barındırabilir gezisi bilgisayarlar.
Uçak temasını sürdüren, Mojave kabini yaşam tarzlarının bile en aktif için yeterli depolama ile, çok az israf alanı sunuyor. Mojave plaja CD'leri hatta soğuk içecekler çekmek için kullanılabilecek bir çıkarılabilir orta konsol saklama kutusu özellikleri ve macera geçtikten sonra yerleşik bir arka koltuk altında depolama kutusu su geçirmez, gizli depolama imkanı sunuyor. Hatta arka kapılar arka koltukta oturan yolcuların kullanımı için açılı, kat-out depolama kutuları bulunuyor.
Birinci sınıf malzeme ile gelişmiş iç görünümü birleştiren, dört koltuğun gösterge paneli ve kapı kaplama vurgulayarak fırçalanmış metal aksan ile, ağartılmış kahverengi deri döşemeli.
PROGRESSIVE VE çarpıCı STYLEMojave geleneksel, basit dış daha ilerici iç tedaviye keskin bir zıtlık temel formları ile konsept kamyonun sağlamlık ve yeteneği ifade etmek için tasarlanmıştır.Aracın tüketici tepkisini ölçmeyi Kia planları ile uyum sağlayarak, tasarım ekibinin bir "gerçek dünya" görünümünü korumak için konsept araçlar arasında yaygın genellikle abartılı dış stil uzak kalmaya büyük özen gösterdik.
Ayrıca yaşam tarzları bile en aktif için mükemmel bir yol arkadaşı olarak görev yaparken bu şehrin etrafında dolaşma veya bir hafta sonu sörf seferi için longboards bir ekip yükleme olsa, Mojave, onun, sürücü ve yolcuların her günlük ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.
Önemli bir tasarım özelliği bir düğmeye dokunarak yolcu kabininin içine kendi arka yatak germek için Mojave yeteneğidir. Yeterli oda kontrplak bir 4x8 levha sığacak - - manuel arka cam yükselterek ve arka koltuklar katlanarak sonra, power-operated arka duvara hızla uzunluğunda 86 inç 71 inç arasında yatakta uzatmak için ileri kayarken bile verme teslim etmek Home Depot gelen büyük-daha-normal yük kolay. Uzatılmış yatak pozisyonunu da katlanabilen arka koltuklar, arka tasarımı nedeniyle ileriye kayan kargo koruması dahili sağlar.
Başka düşünceli özelliği katlanabilir zaman yük-zemin arasındaki boşluğu ortadan kaldırarak, floş genişletilmiş yük zemin oluşturur ve diğer kamyonet bulunan kapısı düştü özel tasarlanmış bagaj kapağı ve ağır veya haddeleme öğelerin çıkarılması çok daha kolaylaşır. Bir "çentikli" bagaj kapağı gibi farklı dikey LED fren lambaları ve geri vites lambaları, kullanımı kamyonet arasında daha fazla benzersiz arka şeritleri biri ile Mojave sağlar.
Küçük eşyalar için ekstra saklama alanı da her direksiyonuna kamyon yatağının içinde depolama alanları sağlanması ile işlenir.
GÜÇLÜ ve maksatlıMojave şirketin rekabet gücünü her segmentte en yüksek değeri sunan araçlar gibi araçların şirketin yeni nesil güvenlik ve kalite segmentinde lider seviyeleri yerine getirmek için tasarlanmış ve Kia itibarını uyum içinde tasarlanmıştır.
130 inç, Mojave en dingil mesafesi de dayandığı Kia Sorento platformu göre oldukça uzundur. Kavramı kamyon, 5 vitesli, elektronik kontrollü otomatik şanzıman ile birleştiğinde bir 3.8-litrelik, DOHC 24-valf V6 tahmini 280 beygir gücü ortaya koyarak, övünür.
Dokuz çapraz üyeleri ile tam kutulu merdiven çerçevesi çift salıncaklı, coil-over-şok önünde bağımsız süspansiyon tarafından desteklenen body-on-frame araç için sağlam bir temel, ve helezon yaylar ile beş-link rijit arka aks ve sağlar seviye kontrolü. Ön ve arka süspansiyonlar denge çubukları ve gaz basınç şokları da vardır.
Mojave maksimum manevra kabiliyeti sağlayacak bir hidrolik kontrollü arka direksiyon sistemi ile çalışan yeteneğine sahip olması üzere üretilmiştir güç destekli kremayer direksiyon kullanır ise otopark (counter-yön), ve şerit değişimi sırasında veya ağır çapraz rüzgar ek stabilite karayolu üzerinde (aynı faz yönlendirmek). Durdurmak için çağrıldığında, ABS, elektronik fren gücü dağıtımı (EBS) ve fren gücü destekli, dört tekerlekte disk frenler sürücü düzgün, kontrollü durmasını yardımcı yardımcı. Taşıma denkleminin son parçası 20-inç makine-bitmiş tekerlekleri üzerinde 20 inç spor lastikler içeren saldırgan bir lastik ve jant paketidir.
NEDEN "Mojave?"KCV IV iki nedenden dolayı "Mojave" seçildi. Sadece adı muhteşem Amerikan Southwest sağlamlık ve güzelliği temsil etmemekte, ayrıca Kia ve Hyundai Ar-Ge 4.300 dönümlük, $ 50 milyon kanıtlayan inşa ediyoruz (California City yakınlarındaki Mojave Çölü'nde, CA) coğrafi konumu temsil eder Kuzey Amerika pazarı için yeni nesil Kia araçları üretimi için son onayları almadan önce onların cesaretini ispat edecektir zemin tesisi.
"Mojave Kuzey Amerika pazarına olan bağlılığımızı teyit devam etmek Kia için büyük bir fırsat temsil eder," Peter Butterfield dedi. "Biz küresel Kia için satışlarını ve pazar payını istikrarlı büyümesini desteklemek için ABD ve dünyada büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor ve Mojave gibi tasarımları vitrine daha çok insana farkına umuyoruz, ve Kia, ilgi marka. "
Tüm Kia modelleri eşsiz tüketici koruması sunan şirketin kapsamlı bir garanti programı tarafından karşılanmaktadır. 10 yıl veya 100.000 km sınırlı powertrain, beş yıl veya 60.000 mil temel sınırlanmış garanti ve beş yıl veya 100.000 km anti-perforasyon garantisi vardır pakette. Bir five-year/unlimited kilometre yol yardımı planı da kapsama oranı, programın bir parçasıdır

2012 Kia Yeni Model


2012 Kia Trackster
yeni model kia 2012

2012 MTM Audi

2012 MTM Audi Resmi
Blogger tarafından desteklenmektedir.
Araba Resimleri Design by RizeBilisim.CoM